Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Astus

Oldalak: 1 ... 48 49 [50]
736
A fórum szabályzata / A szabályzat
« Dátum: 2010. Július 06. - 17:34:34 »
1. Helyes beszéd

Kerülendő a durva, sértő, személyeskedő és viszályt szító beszéd. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

2. A Három kincs tisztelete

Kerülendő a buddhizmus bármely hagyományos iskolájának, illetve irányzatának tanításáról megvetően beszélni. A kritikus hozzáállás megengedett, de azt minden esetben meg kell indokolni.

3. Fegyelmezettség

A fórum számos kategóriába lett osztva, annak érdekében, hogy a beszélgetések zavartalanul folyhassanak. Bármely folyó társalgás megzavarása oda nem illő bejegyzéssel moderálásra kerül. Mindig vedd figyelembe, hogy a téma milyen területhez, vagy buddhista irányzathoz tartozik!

4. Reakció

Ha úgy találod, hogy egy bejegyzés megsértette a fenti három pontot, használd a "Jelentés egy moderátornak" opciót. Bármilyen kérdésed van, írj a Visszajelzések alfórumba!

737
Értesítések / Megnyitottunk
« Dátum: 2010. Július 05. - 21:54:28 »
Üdvözöllek az első magyar buddhista fórumon!

Először is köszönet Gábornak, aki mindezt lehetővé tette!

Reményeim szerint ez a fórum egy új találkozási pontot fog jelenteni a magyar buddhisták számára, hogy a világhálón keresztül összekapcsolódva folyamatos eszmecsere jöhessen létre a széttagolt közösségek, magányos buddhisták és különösképp a Dharma iránt érdeklődők között. Ehhez először is az szükséges, hogy erről a helyről halljon mindenki, akinek csak érdeklődésére számot tarthat. Másodszor pedig fontos, részvételünk a fórum életében egymás javát szolgálja.

Hódolat a Három kincsnek!

Astus

Oldalak: 1 ... 48 49 [50]