Szerző Téma: vallásos beavatás  (Megtekintve 1378 alkalommal)

Geo

 • Érdeklődő
 • *
 • Hozzászólások: 87
  • Profil megtekintése
vallásos beavatás
« Dátum: 2014. Június 01. - 16:49:37 »
Csak szeretném kérdezni... ha beakarom adni a fejem buddhistának kell e részesüljek a különböző tesztekből illetve tudattartományból? olykor a sajátommal jobban meg vagyok elégedve mint a cuzammennel. (összessel) Kicsit úgy érzem hoppon maradtam mert én ilyet nem kértem s negatív a hozzáállás részemről félig meddig. Mert lehet nem végleges a döntés, pusztán ismerkednék. Van-e hasonló tapasztalat?

Nem vágytam ilyesmire. Mit akarok mondani... jó is lenne vallásilag megállapodni, meg nem is, mert van amiből nem szeretnék részesülni. Lehet túl variálom, de igen érzékeny vagyok az ilyesmire, s nem tudom megszokni.

Kérem tapasztaltabbak írjanak. Be kell adjam a derekam ha részesülni akarok az áldásaitokból? Szeretnék körön kívül maradni, s úgy érzem fejem fölött döntenek egyesek.

Így ha kijövök esetleg a történetből sokadik könnycseppet fogom eltiporni... vallásilag.

Még egy apró kérdés finomfizikai védelmet biztosító medált lehet-e kapni? Napi rendszerrel ki vagyok téve. Meg valami áldásoszlató berendezés is kéne komolyan mondom.

Meg egy hülye kérdés, ha újjászületek s mindenkinek az áldását, állítását, cókmókját le kell rakjam sajátommal hogy leszek megelégedve?

Úgy érzem nagyon befogadó a vallás, de sokadik körömet írom le ezügyben. Amúgy is médium jelleg vagyok kikészít az egész átállásosdi.

Valami bölcs írjon rám. Remélem jó az érzékfelfogóm.

hop.pala

 • Vendég
Re:vallásos beavatás
« Válasz #1 Dátum: 2014. Június 01. - 17:36:03 »
Általában hármas menedéket szoktak,vennni,ez egy egyszerü szertartás egyfajta eskütétel.Átkok és áldások helyett inkább karmikus kötelékekről beszélnék,vagyis hogy az ember sorsa féligmeddig meghatározott,de korántsem teljesen.
Különböző medállokat lehet vásárolni.Olyanokat is amit boltban árulnak,meg olyanokat is amit valamelyik buddhista tanitó árul.Ezektől én nagyon sokat nem várnék el,inkább ha vennék ugy tekinteném mint egyfajta adományt a buddhizmusért részemről amiért cserébe kapok valamit.

Geo

 • Érdeklődő
 • *
 • Hozzászólások: 87
  • Profil megtekintése
Re:vallásos beavatás
« Válasz #2 Dátum: 2014. Június 01. - 18:23:08 »
Picit sajnálom mert a finomfizikai védelmi medál roppant jól jönne sajnos olyan közegben vagyok ahol napi rutin s szívesen kimaradnék belőle. (család) Füstölőből lehet van hasonló hatású de arra roppant mód reagál a többlet a családomból. Mindenesetre hátha tudod mely illatok vállnak be? Hátha az is elég hogy a ruháim beszippantják a füstölőt. Amúgy bevallom nem biztos hogy ittmaradok. Nagyon tetszik minden. Csak... túl sok a váltás elme szinten s már nehezen bírom. Töröm a kobakom az egészen. Amikor legelőször jöttem ide s utána linkin parkot hallgattam olyan mintha ezren mondták volna minimum. Most is hasonló volt. Valószínű valamilyen szinten kapcsolódnak egymáshoz a buddhista szerzetesek s én ezeknek az áthallásoknak vagyok fültanúi (elmetanúja). Sajnos. Most másodjára már ilyen beavatásos mizériám volt. Holott én csak ismerkedni szeretnék itt.

Mindegy.. az a szégyen az egészben hogy csak meg szeretném húzni magam s tanulni, s nincs rá lelkületem. Mert beleroppanok picit úgy az egészbe. Tulajdonképpen a keresztény tudat még nem jött össze a nagyobbakból.

Az egész problémám abból fakad hogy anno más vallást gyakoroltam. Csak idő előtt kijöttem az egészből s most visszamenni nem szívesen mennék már. Gondolkodtam mérlegeltem sokáig, megmaradtam erre is picit arra is. Inkább már mondanám erre de oda megyek ahol megvagyok csöndbe. Szerettem volna családot ilyen önellátósat, farmmal, virágokkal, minden ecetera, végül marad a bor.

Fogalmam sincs lassan hova sodor az élet. Meg vagyok magammal, kerttel, egyedül, barátokkal, valamennyire családdal, csak az egészből kiakartam jönni. Jobb körülményt létrehozni. Komolyabban kellene talán tanulnom. Alkalom van elég. Már rég nem élek úgy mint egy szerzetes... ez zavar az egészben. Így esélytelennek érzem magam, de el se várom magamtól. Végén az lesz hogy beadom a fejem komolyabb vallási tanulmányra, to*om le a csajokat, meg a szerzetesi életrendet. Picit nehéz lesz végig tolni így s roppant felélénkítene ha nem látnám magam egyedül. De valahogy kibírom. Pássz.

Geo

 • Érdeklődő
 • *
 • Hozzászólások: 87
  • Profil megtekintése
Re:vallásos beavatás
« Válasz #3 Dátum: 2014. Június 08. - 15:47:23 »
Végül maradtam a fokhagymánál. Érzem a hatását szögletekbe raktam. Állítólag a nyers tojás jó még erre ha ágy mellett van megreped.
De medálnak jobban örülnék. Mostani alvásom kíváncsi vagyok hogy tölt mintha picit én is lefojtódnék. Rúnaírás? Elnézést az összevisszakultúráltságomért.
Ötlet tapasztalat?