Szerző Téma: Örökélet  (Megtekintve 1000 alkalommal)

Geo

  • Érdeklődő
  • *
  • Hozzászólások: 87
    • Profil megtekintése
Örökélet
« Dátum: 2014. Október 24. - 08:42:08 »
Én indítanám a témát, először is kis hindu hozadék, Srí Isopanisadból megtudhatjuk hogy több száz éves életet remélhet aki nem fogad el többet a kelleténél csak annyit amennyire rászorul s őt illeti meg.

2-eske van egy tibeti gyakorlat sor ami megfiatalító hatással bír:
http://www.novagyok.hu/magazin/ezoteria/cikk/orok_fiatalsag_8211_nemcsak_mitosz

Nézzük mit kotyvasztanak a tudósok: (ez is érdekes)
http://www.tozsdeforum.hu/extra/tech-tudomany/patikaban-lesz-kaphato-az-orok-elet/

Ki mivel tartja fitten magát?

Én őszintén bevallom semmivel, ritka lusta tudok lenni. Talán annyival hogy húst nem eszek. Maximum halat. Jógázni jógáznék csak a körzetben amilyen jóga asramok vannak eléggé kétségesek számomra mert inkább amolyan gyógytorna jellegűeknek tűnnek s semmi hagyományt nem követ egyik se. Manapság nagyon könnyű jóga oktatóvá vállni.

Amire mostanában rájöttem hogy nem feltétlen az az egészséges kaja ami finom, inkább adjuk lejjebb az ízérzékelőnk igényeit, s keressük azt ami hosszú távon kedvez. Ajánlom figyelembe a friss házi tehén vagy kecske tejet, ami segít a finomabb agyszövetek kialakításáért (konkrétan éreztem kecsketejnél hogy aktívabbak egyes agyi részek).

Mi hat rátok megfiatalítólag?

Azt lassan észrevehetitek hogy van máshonnan hozott tudásalapom, de ahonnan tanulhatok onnan tanulok is, s nem bántam meg hogy beléptem ebbe a közegbe. Egyénileg nekem mindegy hogy mit honnan értek meg, amit befogad az értelmem akár innen akár máshonnan az alakítja az életemet. S elnézést kérek ha 1-2 szót tisztázatlanul használok.

Namaste!